Schoolreisje

16-06-2016 14:43

Schoolreis Duinrell

 

Vorige week woensdag was het zover; het jaarlijkse schoolreisje, dit keer naar Duinrell. Nadat we alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's, oma's en groep 7/8 hadden uitgezwaaid, vertrokken we met de bus naar Wassenaar. Een gezellige busreis waarin vooral geklets, gelach, lekkernijen en zingen de boventoon voerden. Daarbij was Senna uit groep 2 jarig; dus ook de verjaardagsliederen werden gezongen.

Eenmaal aangekomen bij Duinrell zijn we allereerst gezamenlijk naar de verzamelplek gegaan, om hier onze jassen en tassen te kunnen stallen.

Vervolgens kon de pret niet meer op. "Duinrell, daar kikker je van op!" Speeltuinen, trampolines, treintjes, draai- en zweefmolens, een reuzenrad en zelfs meerdere achtbanen. Er was voor ieder wat wils. Tussendoor kregen we een lekker frietje, drinken en kipnuggets en aan het eind van de dag een dorstlessend waterijsje. Toen wij bij de 'bushalte' aankwamen, werden we verrast door een dubbeldekkerbus en zijn we met zijn allen bovenin gaan zitten. De buschauffeur zette de film Ice Age op en voldaan en soms zelfs knikkebollend zijn we op huis aangegaan.

Het was een dag om niet te vergeten!